Pumivalpar

Nu var det länge sedan vi uppdaterade här och som vanligt har det hänt massor!
Nu håller vi på och planerar valpkull till våren sommaren. Våra senaste försök har inte gått vägen av olika anledningar. Det är mycket som ska stämma och för mig är det så viktigt att det blir en kombination som jag tror på och kan stå för, på alla sätt. Bilden ovan är Camms delightfull mamma till den blivande kullen som valp. Så nu kan ni gå in och läsa om vår blivande kull!

Sedan har det som vanligt hänt massor. Rallylydnnads titlar, Lydnadsdiplom massor av agilitypinnar, vinnar titlar och flera championat och cert. Massor av klassvinster och genmförda BPH och MH. Som alltid fantastiska valpköpare som tränar och tävlar med sina hundar ni är gryma!

 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Patsy McAllister » Nya resultat!:  ”I saw a picture of this dog and absolutely fell in love with him, he is wonderfu..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln